.

Gestalttherapie

__________________________________________________

Soms loopt het leven anders dan je zou willen. Hoe moet je nu verder? Mogelijk praat u al over uw gevoelens met uw partner, familieleden of vrienden. Maar misschien helpt dat niet genoeg. Op zo’n moment kan professionele begeleiding als Gestalttherapie waardevol zijn.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Ik voel mij lusteloos. Ik weet niet goed wie ik ben. Wat bezielt mij en geeft mij energie?

Ik  heb een burn-out, ik loop vast in patronen, in mijn werk, in mijn relatie, hoe moet ik nu verder?

Ik weet niet wat bij mij past naar de toekomst toe.

Ik loop tegen mijn achtergrond, opvoeding van vroeger aan en weet niet hoe ik daar nu mee verder moet?

Ik wil de balans opmaken van ervaringen die ik meegemaakt heb. Hoe ga ik met deze situaties, rouw of trauma’s om, zodat ik ze een plek kan geven in mijn leven.

Ik heb lichamelijke klachten, stress, paniek, maar de dokter zegt dat er niets aan de hand is.

Wie ben ik in een relatie, in vriendschap, in mijn werk of opleiding, in mijn levensgeschiedenis? 

Als gestalttherapeut kan ik je helpen om patronen die vastgelopen zijn, weer in beweging te krijgen. Een belangrijk uitgangspunt in deze therapie is het geloof in het vermogen van ieder mens om te groeien en zich te ontwikkelen. Problemen zijn niet als een teken van ziekte, maar als een mogelijkheid tot nieuwe stappen en groei.

Na een intakegesprek word je opgebeld om te kijken of van beide kanten er een positief ja is. Als dat er is, kan de therapie beginnen. We spreken in beginsel 5 sessies af. In de 5e sessie is een evaluatiemoment gepland.

U kunt nagaan of er een vergoeding mogelijk is vanuit uw ziektekostenverzekering. Ik ben lid van de NVAGT, de NAP en ben in bezit van European Certificate of Psychotherapy (ECP)Opbellen
E-mail