.

Gestalttherapie

__________________________________________________

Soms loopt het leven anders dan je zou willen. Hoe moet het nu verder? Mogelijk praat je al over je gevoelens met je partner, familieleden of vrienden. Maar misschien helpt dat niet genoeg. Op zo’n moment kan professionele begeleiding als Gestalttherapie waardevol zijn.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ik voel mij lusteloos. Ik weet niet goed wie ik ben. Wat bezielt mij en geeft mij energie?

Ik  heb een burn-out, ik loop vast in patronen, in mijn werk, in mijn relatie, hoe moet ik nu verder?

Ik weet niet wat bij mij past naar de toekomst toe.

Ik loop tegen mijn achtergrond, opvoeding van vroeger aan en weet niet hoe ik daar nu mee verder moet?

Ik wil de balans opmaken van ervaringen die ik meegemaakt heb. Hoe ga ik met deze situaties, rouw of trauma’s om, zodat ik ze een plek kan geven in mijn leven.

Ik heb lichamelijke klachten, stress, paniek, maar de dokter zegt dat er niets aan de hand is.

Wie ben ik in een relatie, in vriendschap, in mijn werk of opleiding, in mijn levensgeschiedenis? 

Als gestalttherapeut kan ik je helpen om patronen die vastgelopen zijn, weer in beweging te krijgen. Een belangrijk uitgangspunt in deze therapie is het geloof in het vermogen van ieder mens om te groeien en zich te ontwikkelen. Problemen zijn niet als een teken van ziekte, maar als een mogelijkheid tot nieuwe stappen en groei.

Als opleiding heb ik een theologische en een pedagogische opleiding afgerond én de Gestalttherapeutische opleiding van Multi-di-mens. 

Je kunt nagaan of er een vergoeding mogelijk is vanuit jouw ziektekostenverzekering. Ik ben lid van de NVAGT (NVAGT-554), de NAP ( NAP-182 )en ben in bezit van European Certificate of Psychotherapy (ECP)

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychotherapie 

Ik ben gebonden aan de ethische code van de NVAGT   

https://www.nvagt-gestalt.org/de-psychotherapie-van-het-contact/#:~:text=Ethische%20code%20NVAGT&text=Deze%20code%20is%20een%20neerslag,%2C%20integriteit%2C%20zorgvuldigheid%20en%20deskundigheid.

en er is een klachtenregeling. Ik ben hiervoor aangesloten bij de SCAG

https://www.nvagt-gestalt.org/wp-content/uploads/2019/01/2017-03-25_Klachtenformulier_NVAGT_DEF.pdf


Na een intakegesprek  van 1,5 uur word je opgebeld om te kijken of van beide kanten er een positief ja is. Als dat er is, kan de therapie beginnen. We spreken in beginsel 5 sessies af, die ongeveer een uur duren per sessie. In de 5e sessie is een evaluatiemoment gepland. De intake kost 60 euro en de therapiesessies tussen de 70 en 90 euro, afhankelijk van je netto inkomen. 

De praktijk is op loopafstand van metrostation Capelsebrug in Rotterdam en goed te bereiken met de auto. Parkeergelegenheid is gratis. Helaas is de praktijk niet rolstoeltoegankelijk. 


  NAP nr 182

 

Opbellen
E-mail